Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برناازلرستان ؛ ولی زاده عصر یکشنبه در آیین تودیع ومعارفه مدیرکل ورزش وجوانان لرستان با بیان اینکه    باید به هردو شاخص جوانان و ورزش پرداخته شود ،اظهار کرد: از اینکه جامعه ورزش به جوانان اعتماد کرده  ویک جوان را به عنوان متولی امر ورزش استان معرفی کرده است تقدیر وتشکر می کنیم .

او با بیان اینکه امسال برابرمصوبه شورای اجتماعی کشوریا مصوبه 115به عنوان   سال نشاط اجتماعی معرفی شده است ،افزود:  بخش عمده ای از رسالت نشاط اجتماعی در جامعه بر عهده سازمان هایی است که متولی امر ورزش ،جوانان ،فرهنگ ومسائل اجتماعی به صورت خاص هستند و این موارد خاص سازمانهایی که جامعه هدفشان یک نیروی انسانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 ولی زاده ادامه داد: به عنوان مثال سازمانهایی  مثل وزارت علوم ، وزارت ورزش وجوانان باید در سر لوحه برنامه های خود برنامه هایی را قرار دهند تا  جامعه را  از خمودگی وافسردگی وهمه موضوعاتی که جامعه را رنج می دهد خارج  کنند.

او با بیان اینکه  اتفاقاتی که در جامعه ما تحت عنوان آسیب های اجتماعی رخ می دهد اثرات بسیار نگران کننده ایی  را نمایان می کند ،یادآورشد: آمار ها ی منتشر شده وتحقیقات وپایش هایی که انجام می گیرد  خروجی ها امیدوار کننده ایی را نشان نمی دهد  به همین دلیل باید دست به دامن سازمانها وانجمن های  مردم نهاد هایی شویم تا کاری در جهت حل مشکلات  صورت بگیرد.

ولی زاده   خاطر نشان کرد:  وزارت ورزش وجوانان براساس مصوبه 115 وظایفی در جهت ایجاد  نشاط اجتماعی وجامعه هدف  جوان دارد  که در تعریف نشاط اجتماعی حتما باید در برنامه هایش این تفاوت را قائل شود .

سرپرست معاونت سیاسی ،امنیتی واجتماعی استانداری لرستان  با بیان اینکه  یکی از اشکالات جامعه ما این است که برنامه هایش شادی آفرین نیست ،عنوان کرد:  مدیران شادی را در منظر خودشان تعریف می کنند .

او ادامه داد:  شادی یک نمود بیرونی داردو کسی که از لحاظ درونی از کاری رضایتمندی دارد اثرات این رضایتمندی  در چهره اش دیده می شود .

ولی زاده گفت: مدیران و برنامه ریزان کلان کشور در بحث نشاط اجتماعی به شکلی برنامه ریزی می کنند که   استنباط خودشان است در صورتیکه   برابر یافته های اجتماعی بین آنچه که متولیان وقانونگذاران شادی ونشاط می نامند با آنچه که مردم فهم می کنند تفاوت معنا داری وجود دارد .

 او با بیان اینکه  یک سازمان پویا وخلاق که می خواهد برمبنای جامعه هدف خودش کار کند باید خواسته های خودش را از جامعه بگیرد،گفت: مدیریت ورزش وجوانان هماگونه که در ورزش به صورت تک بعدی استعداد یابی نمی کند باید در حوزه جوانان  که یک حوزه بسیار مهم در وزارت ورزش وجوانان است به سایر استعداد های جوانان مثل استعدادهای  هنری  و موسیقی و... توجه کند.

 ولی زاده اضافه کرد: متاسفانه  توجه استعداد های دیگر جوانان در برخی سازمانهاکه تلفیقی هستند به حیطه فراموشی سپرده می شود  و سازمان  به یک بخش توجه کرده  و بخش های دیگر به فراموشی سپرده می شود.

 سرپرست معاونت سیاسی ،امنیتی واجتماعی استانداری لرستان  با  تاکید برلزوم نیازسنجی در نشاط اجتماعی برای  جوانان ،بیان کرد:  همچنان که در ورزش نیازسنجی می شود و پایگاه قهرمانی هرورزش در هراستان قرار می گیرد باید نیازهای  جوانان در امر شادی نیاز سنجی شود .

ولی زاده  با بیان اینکه نیازهای جوانان جامعه باید نیاز سنجی شود که چه برنامه هایی  برای جوانان شادی آور است ،گفت: سازمانهای متولی باید به سمت جشنواره های بومی ومحلی و احیای فرهنگ هایی بروند که بتوانند هم جامعه را حول محور خودشان جمع کنند وهم اینکه براساس رعایت اصول جامعه  بتوانندساعات مفرحی را برای  جوانان  فراهم کرده  و مزاحمت های بیرونی را رفع کنند .

 اوخروجی این  اقدامات را  موضوعی  به نام سرمایه اجتماعی عنوان کرد و یادآورشد:  بحث سرمایه اجتماعی یک  مسئله اساسی درجهان است جامعه ایی پویااست که  بتواند سرمایه اجتماعی را برمبنای دو آیتم اعتماد و  رضایت جذب  کند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آسیب های اجتماعی جامعه شاخص شادی مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۳۷۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان

ایسنا/خوزستان توسط شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان در سال گذشته ۲۰ نیاز فن‌آورانه واحدهای صنعتی استان مورد شناسایی قرار گرفتند و مستندسازی شدند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان در گفت و گو با ایسنا با اشاره به رسالت فن‌بازار منطقه‌ای که به مثابه بازوی صنایع و واحدهای صنعتی و تولیدی عمل می‌کند، اظهار کرد: فن بازار برای مبادلات و بهم‌رسانی سیستم «عرضه» و «تقاضا» در حوزه فناوری و محصولات پیشرفته نقش کلیدی و اساسی ایفا می‌کند.

علی مهدی پور افزود: شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان با بهره‌مندی از مشاوران توانمند حوزه توسعه فناوری به منظور پایش واحدهای صنعتی، شناسایی و مستندسازی نیازهای فناورانه بنگاه‌های صنعتی را در دستور کار قرار داد.

وی اضافه کرد: در همین راستا با تشکیل سلسله جلسات منظم جهت تدوین دانش فنی برای رفع نیازها، برنامه‌ریزی و پیگیری‌های مربوطه انجام شده است.

مهدی پور ادامه داد: در جلسات برگزار شده روش‌ها و سیستم‌های شبکه‌سازی، شناسایی و مستندسازی نیازهای فناورانه مورد ارزیابی قرار گرفتند و برای رفع آن‌ها اقدامات موثری صورت پذیرفت و نتایج مطلوبی حاصل شد.

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان به توان فناوران و شرکت‌های دانش‌بنیان اشاره کرد و گفت: در سال ۱۴۰۲ با تمام توان و همکاری مشاوران ۲۰ نیاز فناورانه شناسایی و مستندسازی شد و رفع پنج نیاز نیز صورت گرفت.

وی اظهار کرد: فرآیند شناسایی و رفع این نیازهای فناورانه در بستر سامانه سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران (درگاه خدمات الکترونیکservice) انجام شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تقویت نشاط اجتماعی با ترویج فرهنگ پهلوانی در جوانان و نوجوانان
  • ۲۰ درصد امکانات دستگاه‌های دولتی در اختیار زوج‌های جوان قرار گیرد
  • برپایی انتخابات سمن جوانان در مازندران
  • شکستن هردو دست گلر پرسپولیس با شوت حسن!
  • شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان
  • جزئیات صورتجلسه کمیسیون اصل ۹۰ درباره سامانه اعتبارسنجی/ تامین اجتماعی، ثبت احوال و فراجا ترک فعل کردند؟
  • جزئیات صورتجلسه کمیسیون اصل ۹۰ درباره سامانه اعتبارسنجی/ سازمان تامین اجتماعی، ثبت احوال و فراجا ترک فعل کردند؟
  • پیری جمعیت نشاط اقتصادی و اجتماعی را کاهش می‌دهد
  • آغاز به کار نوزدهمین رویداد ملی جامعه‌پرداز در گلستان
  • آسیب به جوانان و جامعه با ضعف دستگاه‌های فرهنگی